KISSAT

TIRAMISUN VIEHÄTTÄVÄT KISUT


"Voi jos minä kissan saisin
sitä kyllä rakastaisin
paijailisin sitä aina
arkena ja sunnuntaina"

Kissakahvila Tiramisussa asuu vakituisesti seitsemän ihanaa, pörröistä, rapsutustasi odottavaa kissaa sekä pörröinen pupu. Kaikkia yhdistää ainutlaatuinen elämäntarina: monet ovat olleet kiirreellisesti kotia vailla ja saaneet kodin alkujaan kissakahvilan omistajaperheeltä ja nyt Tiramisusta.

Kissakahvila on sisustettu eläinten hyvinvointia ajatellen. Kissoilla on paljon luonnonpuita kiipeilyyn, omaa rauhaa takaavia piilopaikkoja sekä pehmeitä pesiä kauneusunia varten. Tsirkku-kani viihtyy niissä kissojen mukana.

Vierailullasi pääset ruokkimaan Tiramisun kisuja ja saat mukaan kotiisikin pienen tuliaisen, jos kotonasi odottaa oma rakas lemmikkikissa.


Pekka töpöhäntä
Pekka töpöhäntä

Pekka töpöhäntä on nimensä veroinen kissa. Se on syntynyt töpöhäntäisenä, ja on Tähti-kissamme pentu. Pekka on välillä todella hellyydenkipeä, ja kiipeääkin sopivalle tuulelle sattuessaan mieluusti syliin halailemaan ja pussailemaan.

Kalju-Pekka
Kalju-Pekka

Kalju-Pekka ihmetyttää ja ihastuttaa: karvaton kissa! Nuorella kissalla riittää virtaa, ja himoa herkkuihin. Hän on oikea kuuma pakkaus, kokeile vaikka!

Tähti
Tähti

Tähti on rakas sateenkaarikissamme eli viralliseltä väritykseltään valkokirjokilpikonna. Miukuvaisesti jutteleva tähti on syntyjään puolihäntäinen, ja on Pekka töpöhännän emo.

Zmilla
Zmilla

Zmilla on oikea aristokatti! Hurmaavat siniset silmät sekä menevä asenne sulattavat joka sydämen.


Kissakahvilassa asuu myös ihmeyllätys ihan oikea KANI! Tsirkku-pupu on kissojen hyvä kaveri ja aika villi tapaus. Kokeile näetkö vierailullasi tästä mustasta salamasta vilaustakaan!
Onkohan meillä maailman ensimmäinen pupukissakahvila?

Tsirkku on virkeä puputyttö: Täynnä menoa ja korkeita loikkia! Tsirkku tykkää kun sitä silitetään otsasta ja joskus se saattaa pompata syliin sitä vaatimaankin.

Tsirkku
Tsirkku