KISSAT

TIRAMISUN VIEHÄTTÄVÄT KISUT


"Voi jos minä kissan saisin
sitä kyllä rakastaisin
paijailisin sitä aina
arkena ja sunnuntaina"

Kissakahvila Tiramisussa asuu vakituisesti kuusi ihanaa, pörröistä, rapsutustasi odottavaa kissaa. Kaikkia yhdistää ainutlaatuinen elämäntarina: monet ovat olleet kiirreellisesti kotia vailla ja saaneet kodin alkujaan kissakahvilan omistajaperheeltä ja nyt Tiramisusta.

Kissakahvila on sisustettu kissojen hyvinvointia ajatellen. Kissoilla on paljon luonnonpuita kiipeilyyn, omaa rauhaa takaavia piilopaikkoja sekä pehmeitä pesiä kauneusunia varten.

Vierailullasi pääset ruokkimaan Tiramisun kisuja ja saat mukaan kotiisikin pienen tuliaisen, jos kotonasi odottaa oma rakas lemmikkikissa.


Phulla
Phulla

Phulla löytyi virolaisesta löytöeläintalosta ja hurmaa jokaisen häntä silittävän kisufanin. Phulla on pehmeä ja pörheä, ja vähän pulla.

Peipponen
Peipponen

Peipponen löytyi ulkoa pienenä pentuna vailla emoa ja on ihmisten kasvattama nuori kissaherra. Fiksu kissa osaa temppuja, noutaa palloa ja seuraa omistajaa minne vain.

Taikuri
Taikuri

Taikurin lempinimi on Poikkis. Ja mahtava poika hän onkin! Poikkis rakastaa rapsutuksia ja silityksiä ehkä herkkujakin enemmän! 

Pallero
Pallero

Punaisen Palleron tassuissa odottaa yllätys: miljoona varvasta! Tämä jättitassu rakastaa kaikkia ja kaikkea.

Zmilla
Zmilla

Zmilla on oikea aristokatti! Hurmaavat siniset silmät sekä menevä asenne sulattavat joka sydämen.

Kalju-Pekka
Kalju-Pekka

Kalju-Pekka ihmetyttää ja ihastuttaa: karvaton kissa! Nuorella kissalla riittää virtaa, ja himoa herkkuihin. Hän on oikea kuuma pakkaus, kokeile vaikka!

Neljä uutta tulokasta muutti kissakahvilaan 25.8.2019. Pennut Punkku, Pekka ja Kristalli sekä ihana emokissa Tähti. Voit katsoa tunnelmat pentujen ja kahvilakissojen ensikohtaamisesta täältä.

Kissakahvilassa asuu myös ihmeyllätys ihan oikea KANI! Tsirkku-pupu on kissojen hyvä kaveri ja aika villi tapaus. Kokeile näetkö vierailullasi tästä mustasta salamasta vilaustakaan!
Onkohan meillä maailman ensimmäinen pupukissakahvila? ;)